donderdag 17 april 2014

Project Life

Hallo Allemaal!

Vandaag al weer een nieuw berichtje, want er is weer nieuws van Stampin'Up!

Als ik voor mezelf mag spreken gaat dit (hopelijk) voor mij de oplossing worden om nou eindelijk eens werk te maken van foto/herinnerings albums voor mijn kinderen....
Ik moet er echt aan gaan beginnen, maar steeds stel ik het uit....pfff foto's uitzoeken op de computer, ga ik ze op chronologische volgorde plaatsen of thema, straks vergeet ik wat en komt het allemaal door elkaar....
Jullie herkennen het vast, geen tijd en duizend andere dingen die belangrijker zijn.


De oplossing is in zicht: Project Life door Stampin'Up! in samenwerking met Becky Higgins, de bedenker van Project Life.
Ik kende het totaal niet, maar het lijkt een eenvoudige, mooie en vooral snelle manier om allerlei herinneringen en foto's te verwerken.
Precies waar ik van houd ;-)
Hier vind je nog een leuke video over Project Life van Shelli Gardner, medeoprichtster en CEO van Stampin'Up!.
Nog een paar foto's van de amerikaanse SU site, zodat jullie alvast een idee krijgen wat voor soort producten er bij kunnen zitten. (Ik weet het nog niet zeker, want er kunnen verschillen zijn tussen de amerikaanse product lijnen en die wij hier krijgen. Maar zeg nou zelf: dit belooft wel wat, het ziet er SUper uit!)Wanneer het precies te bestellen is weet ik nog niet, maar ik houd jullie op de hoogte.

Tot gauw.

1 opmerking: