dinsdag 26 november 2013

Workshop!

Hallo allemaal!

Wat vliegt de tijd zeg, 't is al weer een maand geleden dat ik mijn vorige berichtje schreef (en ik had me nog zo voorgenomen om wat vaker een berichtje te plaatsen!)

Afgelopen week donderdag heb ik mijn eerste workshop gegeven.
Gewoon bij mij thuis aan de eetkamertafel.
Het was supergezellig, maar we hebben ook hard gewerkt hoor!
We hebben 4 kerstkaarten gemaakt met bijpassende envelop, hieronder zie je de voorbeelden.
Ik heb helemaal vergeten om foto's te maken tijdens de workshop.


En vanavond is er al weer een workshop bij mij thuis. Dit keer gaan we aan de slag met het Envelope Punch Board van Stampin'Up!, we gaan ook weer 4 projectjes maken.
Hier een kleine sneakpeek.


Ik zal proberen om dit keer ook tijdens de workshop wat foto's te maken, zodat ik ook voor de volgende post wat leuks heb te laten zien.

Meer info over workshops en party's kun je vinden op de verschillende pagina's in dit blog, je kunt klikken op de omschrijvingen bovenaan deze pagina.
Mocht je willen bestellen, dan kan dat door mij een mailtje te sturen, de verzendkosten zijn € 5,95 (tenzij je je bestelling bij mij thuis af kan komen halen)
Als je liever besteld tijdens een workshop of tijdens een party bij jou thuis, dan vervallen deze kosten.
Workshops/party's geef ik in de omgeving van Kampen, stuur me gerust een mailtje: am.rood@online.nl

Wil je graag op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en nieuwtjes van Moois van papier, dan kun je aanmelden met je e-mail adres of als volger.

Wat betreft het volgers gadget zit ik met een probleempje, hij werkt niet goed en ik ben er nog steeds niet achter hoe ik het kan oplossen. Heeft iemand nog een tip?

Heb je zelf een blog dan kun je dit blog ook zelf toevoegen zodat je nieuwe updates krijgt op je google reader.
Op de dashboard ga je naar het blokje 'indeling', daarna klik je op het blokje 'lijst met blogs' (of je voegt het gadget toe) en daarna kun je klikken op 'aan de lijst toevoegen' . Daar kun je het blogadres toevoegen, www.mooisvanpapier.blogspot.nl

Het is weer een heel verhaal geworden, ik hoop snel weer een berichtje te schrijven over de workshop van vanavond.
Tot gauw!