zaterdag 31 mei 2014

Nieuws, nieuws, nieuws en nog meer nieuws.........

Hallo Allemaal!

Vandaag een hele opsomming van nieuwtjes.
Gisteren ging er weer een nieuwe uitdaging van start op het SU-per Challenges blog.
Voor mij de laatste keer dat ik een voorbeeld aan moest leveren als gast DT lid.
Ik vond het erg leuk om te doen en ik hoop dat jullie er ook van genoten hebben.


En dit heb ik er van gemaakt:


Als je het leuk vind kun je zelf ook meedoen aan deze uitdaging, hij loopt nog tot a.s. woensdag. (meer info vind je op het blog, gewoon klikken op de link boven)

Ik heb de kaart gemaakt met een aantal artikelen die ik nog in de clearance rack heb gevonden (Expression Thinlits en Pretty Print embos folder), ik had ze niet besteld uit de najaarsfolder en begon er steeds meer spijt van te krijgen. Maar wat een geluk, kon ik ze toch nog bestellen :-)
Verder heb ik Whisper White en Pink Pirouette cardstock, basic pearls, het hartje van de uilenpons, circels thinlits, markers Blushing Bride, Pink Pirouette en sponge dauber gebruikt.

Volgende nieuwtje:
Vrijdag is de Retired List bekend geworden, dit is een lijst van artikelen die definitief uit de collectie van Stampin'Up! verdwijnen als de nieuwe catalogus ingaat, dat is per 1 juli 2014.
Wil je nog iets bestellen uit de lijst, stuur me dan een mailtje.
Wacht niet te lang, want op het moment dat ik dit bericht schrijf zijn er helaas al een aantal artikelen uitverkocht (ja, zo snel gaat dat). (In de lijst staat voor het artikel het pagina nummer)
Wat erg leuk is, is dat een aantal artikelen flink afgeprijsd zijn, dus leuk om nog even voordelig te bestellen.

Ook is de afgelopen week het Clearance Rack nog aangevuld met een heel aantal artikelen uit de najaarscatalogus van 2013, neem snel een kijkje!
En als laatste hebben we ook deze week tot woensdag nog één keer de Weekly Deals!

Wat een boel informatie hè?! Ben je nou op zoek naar een artikel en kom je er niet uit, vraag het gewoon en ik kijk het zo voor je na.
Morgenavond weer een bericht want ik heb nog meer nieuws!

Geniet van de zon!
Groetjes, Anne-Marie