zaterdag 17 januari 2015

Pinkies Spring/Summer Catalogue Bloghop


Thank you for joining us on another Pinkies Blog Hop! We're showcasing lots of gorgeous projects
using products from the new Stampin' Up!® Spring/Summer Catalogue. Simply use the buttons at the end of each post to keep hopping!


Welkom bij een nieuwe Pinkies Blog Hop!
Tijdens deze bloghop kun je allerlei prachtige projecten zien die gemaakt zijn met de nieuwe Stampin'Up!® producten die in de nieuwe Voorjaars/Zomer Catalogus staan.
Gebruik de knoppen aan het eind van dit bericht om verder te gaan naar een volgende blog.

Vandaag een project wat ik 3 weken geleden als workshop heb gegeven op en gezellige tienerverjaardag. Omdat ze na de zomervakantie allemaal naar de middelbare school gaan, leek het mij leuk om iets met een foto/fotolijst te gaan doen.

Vlinders zijn altijd leuk, dus heb ik de Butterfly Basics Stampset en de Butterflies Thinlits Dies erbij gepakt. Het tekstje is gemaakt met de Hello You Thinlits Dies.

De kleine vlindertjes zijn uitgeponst met de Bitty Butterfly Punch en natuurlijk nog wat spettertjes erbij van de Gorgeous Grunge ;-)

Nog een beetje bling, Basic Rhinestones, zilver garen en knoopjes erbij en klaar!

De kleuren inkt en cardstock die ik gebruikt heb: Daffodil Delight, So Saffron, Soft Sky, Pear Pizzazz.

We waren met een groep van 12 meiden, heel gezellig.
Helaas had ik vergeten om mijn goede fototoestel mee te nemen, maar de vader van jarige heeft gelukkig voor mij 2 foto's gemaakt van de werkstukken van zijn dochters.

Ik vind ze echt superleuk geworden, kijk zelf maar eens!

Deze fotolijst is versierd door Zoë, 12 jaar

Deze fotolijst is versierd door Dewi, 7 jaar

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan.
Als je nu op de Next button klikt ga je naar de blog van Sarah, ik ben heel benieuwd wat ze voor moois heeft gemaakt.
Veel plezier!donderdag 15 januari 2015

SU-per Challenges #72 SchetsHallo Allemaal!

Vandaag weer een nieuwe SU-per Challenge. Dit keer ging ik aan de slag met de volgende schets:Ik heb een verjaardagskaart en een 'Birthday in a Box' gemaakt, voor een mede Pinkie uit Engeland.
Beetje laat opgestuurd, maar hopelijk is het pakketje nu aangekomen ;-)

Eerst de kaart, ik heb de nieuwe Treatbag Thinlits Die eerst gestanst uit Best Year Ever DSP.
Het is een stans voor een zakje, maar je kunt hem ook gebruiken om een kaart mee te maken!
Om het aan te passen aan de Challenge heb ik een bellyband gemaakt met Whisper White cardstock, twee strookjes van het Best Year Ever DSP (Sale-a-Bration) een hartje van Blushing Bride cardstock. Het hart stansje zit ook bij de zeer uitgebreide Treatbag Thinlits set. 
Het tekstje komt uit de Simply Wonderful set (Sale-a-Bration) en is gestempeld met Versamark en daarna geëmbost met Whisper White Embossing powder.
In de binnenkant een stukje Whisper White cardstock, om nog wat te kunnen stempelen/schrijven, maar ook voor de stevigheid van de kaart.
De stempels zijn allemaal uit de Butterfly Basics set. Mocht je het nog niet gemerkt hebben, ik ben dol op deze stempelset :-)
Zoals gezegd had ik een hele verjaardagsset gemaakt en die in een brievenbusdoosje verpakt.
Hieronder kun je zien wat er allemaal in zit, allerlei benodigheden voor een feestje.
Een kaart, een slingertje, ballonnen, toetertje, confetti, thee & chocola en kaarsjes.
Als jullie het leuk vinden wil ik binnenkort nog wel een beschrijving maken van de 'Birthday in a Box'. Laat dan even een reactie achter onder dit blogbericht.
Het is ideaal om zoiets op te sturen via de post ter gelegenheid van een verjaardag, bijv. als je er zelf niet bij kunt zijn.
Even een 'boodschappenlijstje' met materiaal en een soort gebruiksaanwijzing die ik er zelf ook altijd bij doe + wat foto's en werkwijze.

Voor ik het vergeet: wil je ook aan deze challenge meedoen (het gaat dus om de schets, niet om de 'Birthday in a Box'), dan kun je je project t/m woensdag 28 januari linken op het SU-per Challenges Blog.
Je kunt t/m volgende week woensdag ook nog meedoen aan de lopende Challenge, die vind je hier.

Kom je a.s. zaterdag ook nog even kijken? Dan doe ik (alweer) mee met een bloghop, dit keer van de Pinkies en het thema is de nieuwe voorjaar/zomer catalogus.

Tot gauw!
Anne-Marie