vrijdag 28 februari 2014

Hip Hip Hooray card kitVanaf vandaag verkrijgbaar: Hip Hip Hooray card kit.
Zo ontzettend leuk!
Een hele kit met echt waar, alles om 20 kaarten te maken (of nog heel veel andere leuke dingen).
Er zitten dus 20 basiskaarten, 20 enveloppen, embellishments, draad, paperclips, dimensionals (foamtape), een mini stempelkussentje, 3 stempels en een clearblokje bij.
Ideaal voor de beginners maar ook zeker voor de gevorderden. Snel en makkelijk, want alles heb je in een keer bij de hand. En heb je even geen inspiratie: geen probleem er zit een hele instructie bij met heel veel voorbeelden.

Kijk gauw naar dit filmpje...
http://www.youtube.com/watch?v=D-NICXZixUc

En de prijs? die valt ook reuze mee: € 24,95 voor 20 kaartjes, dat is €1,25 per kaartje (bedenk eens wat je gemiddeld in de winkel voor dertien-in-een-dozijn-kaartje betaald...).

Wil je deze kit ook bestellen? Stuur me gerust een mailtje: am.rood@online.nl


En denk je nog aan de Sale-a-Bration? Bij elke € 60,- mag een gratis artikel uitzoeken. Deze actie loopt nog tot 31 maart 2014.

Even een voorzetje: Hip Hip Hooray Card Kit + Scalloped Tag Topper Punch + Tag a Bag Gift Boxes.
Bij elkaar € 61,40 en dan mag je nog een gratis Sale-a-Bration artikel uitzoeken, bijvoorbeeld de Sweet Sorbet Accessory Pack.
Je hebt dan een prachtig pakket om snel een gezellige verjaardagskaart of bedankkaartje te maken en daarbij kun je ook nog een klein kadootje leuk verpakken (thee, chocolade, zelfgebakken koekjes, geurige waxinelichten enz enz.)

Zo even een heel snel bericht uit de losse pols, maar ik vond het té leuk om het niet meteen hier te melden.


Fijne dag verder en tot gauw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten